Broches maken

Ooit, eens uit heel veel enthousiasme en plezier (en voornamelijk vrije tijd) keramiek broches gaan maken. Lang geleden was ik bezig met een project van school met als thema duurzaamheid. Toen dat project was afgerond ben ik duurzame broches gaan maken. Natuurlijk.

De onderkant van mijn lege plastic waterflesje leek me iets te interessant en ben daar een mal van gaan maken. Met wat overgebleven gietklei zijn daar mijn broches uit ontstaan. Deze heb ik vervolgens gedecoreerd en verkocht.

Ooit, eens uit heel veel enthousiasme en plezier (en voornamelijk vrije tijd) broches gaan maken. Lang geleden was ik…

Geplaatst door Laura de Vries Decoration & Design op Vrijdag 30 september 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.